Adress
Teknikvägen 7, 444 95 Ödsmål, Sverige

Öppettider
Måndag - Torsdag 7.00-16-00
Fredag: 7.00-14.45 

Våtlackering av högsta kvalitet

Prestanda utför våtlackering av alltifrån små detaljer till stora industrielement industrielement i de flesta förekommande material så som metall, plast och trä för en mängd olika industrier. Vi har idag åtta kombinerade lack- och torkrum i varierande storlek, med en totalyta på 240 kvm, med upphängningsanordningar för effektiv industriell lackering. Det ger oss kapacitet att ta emot både skrymmande detaljer och stora volymer. Torkrummen gör det möjligt för oss att ta snabba uppdrag där vi kan leverera en produkt redan inom ett par dagar.

Vi har kompetens för att klara våtlackering där det ställs mycket höga krav på t.ex. finish, styrda skikt samt glans. Våra mest krävande kunder finns idag inom militär- och livsmedelssektorerna. Kundernas krav sätter nivån. För att säkerställa vår kvalitet utför vi alltid noggranna kontroller och dokumentation i enlighet med er kravspecifikation. 

Vi arbetar med alla färger och lacker för industriellt bruk som finns på marknaden. Det är kraven från er som kund som styr vilken typ av produkt som ska användas. Behöver ni hjälp att välja tar vi fram rätt färg för att skapa de egenskaper ni önskar av slutprodukten.

Det här ger våra kunder oändliga möjligheter att lägga till visuella, taktila och funktionella egenskaper hos sina produkter.

Våtlackering för tuffa miljöer

Våtlackering ger en slitstark yta som kan vara blank eller matt och allt där emellan. Våtlackering passar extra bra när ni önskar en specifik nyans, struktur eller en specifik glans/matthet.

De flesta material kan våtlackeras, allt från metall, plast och trä. Eftersom våtlackering inte behöver härda i höga temperaturer lämpar det sig särskilt väl för material eller produkter som inte tål hög värme. 

Urval av våtlackerade produkter

Behöver ni hjälp med våtlackering?

Tveka inte att skicka in en förfrågan för allt inom industrilackering. 

Denna hemsidan använder kakor (cookies). Genom att använda hemsidan accepterar du användandet av kakor.   Läs vår integritetspolicy