Adress
Teknikvägen 7, 444 96 Ödsmål, Sverige

Öppettider
Måndag - Torsdag 7.00-16-00
Fredag: 7.00-14.45 

Vi söker

Platschef

Vill du leda oss mot framgång och en arbetsplats som genomsyras av ledorden tillsammans och glädje? Är du teknikintresserad med tidigare ledarerfarenhet? Då är det kanske det är just DIG vi letar efter!

I denna rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals och rekryteringskonsulten Karin Ardbo är ansvarig för rekryteringen. Du kan läsa hela annonsen HÄR.

Rollen

Som Platschef hos oss kommer du operativt att leda det dagliga arbetet i produktionen på plats i Ödsmål (Stenungssund). Du ansvarar för att, tillsammans med dina medarbetare, skapa god kultur som genomsyras av företagets värdeord tillsammans och glädje.

Ihop med dina 10 medarbetare säkerställer du en högkvalitativ produktions- och arbetsmiljö där dokumentation, process och kvalité är ledord. Ni arbetar tillsammans för att nå hög kundnöjdhet och du är en ödmjuk prestigelös ledare, trygg i ditt ledarskap, som utvecklar både människor och befintliga arbetssätt till bästa och mesta möjliga.

Du är en given del av ledningsgruppen på Prestanda och kommer rapportera till VD för Råda-koncernen. I koncernen finns tex HR och Marknad tillgänglig för stöd i relaterade frågor.

Din erfarenhet och kompetens

Din bakgrund är inom en bransch och ett gebit som speglar ditt djupa tekniska intresse. Bakom dig har du ett par roller och ett antal år där du arbetat i en position där du innehaft både personal- och operativt ansvar. Det är meriterande om du har varit ansvarig för någon form av industriell verkstad innan.

Du drivs av att förena människors kompetens med marknadens efterfrågan och har varit drivande i olika typer av förändringsprojekt. Att ge och ta ansvar är naturligt för dig och du är duktigt på att få saker att hända genom samarbete med andra människor.

I dina tidigare roller har du ansvarat för att skapa och upprätthålla struktur och ordning och har visat prov på att du vågar ta beslut. Du är analytisk och ser möjligheter, vilket du har flera exempel på från tidigare roller.

Nu känner du dig redo för en roll med stor potential, där du på sikt också kommer få möjlighet att utvecklas inom Råda-koncernen. Du uttrycker dig obehindrat på svenska i såväl tal som skrift och känner dig bekväm det engelska fackspråket.

Låter det som något för dig? Läs hela annonsen HÄR.

Denna hemsidan använder kakor (cookies). Genom att använda hemsidan accepterar du användandet av kakor.   Läs vår integritetspolicy