Adress
Teknikvägen 7, 444 95 Ödsmål, Sverige

Öppettider
Måndag - Torsdag 7.00-16-00
Fredag: 7.00-14.45 

Om Prestanda Lacktjänst

Bolaget Prestanda Lacktjänst bildades 2006 men rötterna går tillbaka till femtiotalets Sverige. Vi är stolta över vår historia men har ständigt blickarna riktade framåt. Våren 2021 blev Råda Plåt & Svets AB ny majoritetsägare i Prestanda Lacktjänst och sedan juni 2022 är Råda Plåt & Svets ensam ägare. Råda Plåt & Svets är en kraftfull ägare med lång erfarenhet inom metallbearbetning. Genom att sammanstråla våra erfarenheter och kompetenser kommer vi kunna erbjuda er som kund en komplett helhetslösning.

För oss på Prestanda Lacktjänst är varje jobb lika viktigt och ju mer utmanande det är desto roligare är det. Det finns inget bättre än att få dela vår kunskap och kompetens med våra kunder. Att många kunder återkommer är ett kvitto på att vårt arbete håller högsta kvalitet. Vi ser fram emot många år av utmaningar, utveckling och samarbete tillsammans.

Prestanda Lacktjänst historia

Bolaget grundades 1956 av Erik Malm. Inriktningen var från början att kunna erbjuda avancerade tjänster inom våtlackering till krävande kunder. Redan tidigt i företagets historia fanns där kunder med högt ställda krav såsom Hasselblad och Ericsson samt Tetra Pak.

Om Prestanda Lacktjänst

Företagets första verkstad i Partille kommun 1956, beläget på Kyktorget. Där Allum köpcenter ligger idag.

Emelie gradar

Våra värderingar

Kundfokus

Våra kunder är i centrum och vi strävar efter att alltid uppnå kundens förväntningar. Era krav är vårt mål.

Tillsammans

För att lyckas måste vi arbeta tillsammans och hjälpa varandra. Ett gott samarbete är grunden för allt både mellan medarbetare och kunder. 

Ödmjukhet

Vi är ödmjuka inför vår uppgift och ber om hjälp om något är oklart. Vi utför inga arbeten där vi saknar kompetens för att möta kundens förväntningar. 

Kvalitetsmedvetenhet

För oss är kvalitén på produkten vi lämnar i från oss oerhört viktig. En kvalitetsmedvetenhet finns med i varje steg hos samtliga medarbetare.

Kontakta Prestanda Lacktjänst!

Tveka inte att skicka in en förfrågan för allt inom industrilackering. 

Denna hemsidan använder kakor (cookies). Genom att använda hemsidan accepterar du användandet av kakor.   Läs vår integritetspolicy