Adress
Teknikvägen 7, 444 95 Ödsmål, Sverige

Öppettider
Måndag - Torsdag 7.00-16-00
Fredag: 7.00-14.45 

Vi erbjuder industrilackering av högsta kvalitet

Vi erbjuder tjänster inom industrilackering och komplex maskering. Våra verksamhetstjänster innebär industrilackering av alltifrån stora industrielement ner till små detaljer i de flesta förekommande material så som plast, metall och trä.

Vår industrilackering skapar den yta ni önskar oavsett nyans, jämnhet, glans eller styrka. Har dessutom detaljerna en krävande maskering är våra duktiga medarbetare helt rätt för jobbet. Vi arbetar både med våtlackering och pulverlackering. Vår specialité är våtlackering och genom att arbeta med styrda processer och oerhörd noggrannhet klarar vi våtlackering där det ställs extremt höga krav. För att säkerställa vår kvalité utför vi alltid noggranna kontroller och dokumentation i enlighet med er kravspecifikation.

Alla faktorerna är lika viktiga för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. När ni väljer industrilackering hos oss får ni vår gedigna erfarenhet och vägledning genom hela processen. Ta gärna kontakt med oss gällande industrilackering redan vid konstruktion, ju tidigare vi blir delaktiga desto större nytta får ni av våra kunskaper.

Vi är ISO certifierade enligt 9001 & 14001. Det innebär att du som kund kan vara trygg med att vi levererar den kvalitet du förväntar dig. Vi arbetar ständigt med att förbättra våra tjänster och verksamhet och försöker alltid hitta bättre och effektivare lösningar.

 

Våra tjänster inom industrilackering

Förarbetet är oerhört viktigt för att industrilackeringen ska bli lyckad och att produkten ska få de egenskaper och kvalitéer som våra kunder efterfrågar. Vi på Prestanda Lacktjänst skräddarsyr processen för bästa industrilackering. Vi kombinerar våra tjänster på rätt sätt och ser till så att vi tillsammans skapar en god slutprodukt. Hos oss kan ni alltid vara säkra på att resultatet av industrilackeringen blir som ni beställt. 

Vi ombesörjer också andra typer av ytbehandlingar, ex. rostskydd, som krävs för önskat slutresultat genom någon av våra samarbetspartners. 

Behöver ni veta att produkten tål extra tuffa förhållanden? Med vår saltvattenkammare kan vi testa produkternas korrosionsbeständighet. En saltvattenlösning sprutas med tryckluft och skapar en dimma inne i kammaren. Detta ger en frätande miljö i kammaren där proverna utsätts för allvarligt frätande tillstånd

Våtlackering

Våtlackering är vår specialitet och med våra åtta lackboxar med en total yta på 240 kvm har vi kapacitet att ta emot alltifrån små detaljer till stora industrielement.

Pulverlackering

Vi erbjuder pulverlackering för små serier med komplexa detaljer och högt ställda krav. Pulverlackering lämpar sig ypperligt till detaljer med svåråtkomliga vinklar och vassa kanter. 

Lasergravering

Om ni behöver märka era produkter utför vi lasergravering med olika effekter och på diverse material.

 

Maskering

Vi utför all typ av maskering som en del av förarbetet innan ytbehandling. Vi är specialister på den mest krävande maskeringen.

 

Blästring

För att avlägsna rost, smuts, färg och olika beläggningar på ett effektivt sätt utför vi blästring på de produkter som kräver en ren yta inför ytbehandling. 

Montering

För att underlätta för er som kund kan vi limma eller förmontera några detaljer för att korta den totala ledtiden.

 

Våra kunder

Vi är glada att kunna presentera några av våra kunder som varit med oss i många år

Mastec
Tetra Pak
Atlas Copco
Kongsberg
SAAB
BTG
Tooltec
Cellink

Vill ni veta mer om industrilackering?

Tveka inte att skicka in en förfrågan för allt inom industrilackering. 

Denna hemsidan använder kakor (cookies). Genom att använda hemsidan accepterar du användandet av kakor.   Läs vår integritetspolicy