Adress
Teknikvägen 7, 444 96 Ödsmål, Sverige

Öppettider
Måndag - Torsdag 7.00-16-00
Fredag: 7.00-14.45 

Vi söker

Lackerare

Vill du vara med på vår tillväxtresa? Vi har precis startat en spännande resa där vi de kommande åren ska bli en ännu större aktör inom industrilackering. Därför vill vi nu bli ännu fler kunniga kollegor och inspirerande uppdragsgivare.

Vi söker alltid efter duktiga lackerare som vill ingå i vårt härliga team. Vi erbjuder en betydelsefull roll med god arbetsmiljö och olika förmåner hos ett företag som är i starten av en spännande resa. Våra medarbetare står i fokus och för oss är varje medarbetare en viktig del i helheten.

Är du grym på att lacka och har lång erfarenhet? Eller har du precis gått ur gymnasiet med inriktning lackering men har stor talang? Då ger vi dig möjligheten att nyttja den talangen hos oss! Vi lackerar det mesta, alltifrån stora industrielement ner till små detaljer av plast, metall och trä för en mängd olika industrier. Hos oss är kunden i centrum och vi försöker hitta lösningar för det mesta. Låter det inte häftigt att vi kan lackera och bränna upp till 8 meter långa element? Arbetet kommer främst omfatta våtlackering men vi vill även utöka möjligheten att erbjuda våra kunder pulverlackering.

Eftersom produkterna varierar är arbetet omväxlande men ställer också höga krav på din flexibilitet och kompetens. Det gäller att kunna hålla koll på alla delar i de olika färgsystemen och material. Vi arbetar och mer och mer digitalt för att organisera arbetsflödet och det är av stor vikt att du är intresserad av att hjälpa oss i vår digitalisering. Det är helt enkelt fullrulle och att kunna hantera stress är A och O. Lägg till en gnutta humor så kommer du att passa in perfekt.

Tillsammans med dina kollegor blir du en viktig del utav ett större flöde där varje moment är utav yttersta vikt. Många av de detaljer vi lackerar har tidigare genomgått många olika steg, bl.a. kapning, bockning och svetsning hos kund eller underleverantör vilket gör att det är viktigt att varje moment görs med noggrannhet och yrkesstolthet.

Rapportering sker i vårt affärssystem Monitor.

Om dig

Som person har du en positiv inställning stresstålig och tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Eftersom lackering är ett precisionsarbete är det viktigt att du är noggrann och har stort fokus på kvalitet. För att passa in i tjänsten ser vi även att du är prestigelös, flexibel, positiv och lösningsorienterad.

Problem stoppar dig inte utan får dig att utvecklas och se möjligheter att förbättra verksamheten. Vi tror att du gärna tar reda på svaret på uppkomna frågor och delar med dig av dina kunskaper.

För att trivas är det viktigt att du är en lagspelare eftersom verksamheten kräver att vi arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Det ställer även krav på att du liksom vi värdesätter ansvarskänsla, initiativförmåga, ödmjukhet och öppenhet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav

§ Tidigare erfarenhet från industrilackering alternativt utbildning mot industrilackering.
§ Goda kunskaper inom ritningsläsning.
§ God datorvana

Erbjudande

Vi erbjuder dig en arbetsplats med hjärtat på rätta stället där vi är stolta över vårt arbete. Vår företagskultur genomsyras av kämpaglöd, ödmjukhet och ansvarstagande. Hos oss är det viktigt att varje medarbetare trivs och får utrymme att vara sig själv.

Vi erbjuder flexarbetstid, friskvårdsbidrag, fritt arbete under ansvar, utvecklingsmöjligheter och individuell lönesättning.

Arbetstid: Dagtid Må-Tors 07:00-16:00, fre. 07:00-14:45 med flexmöjligheter
Anställningsform: Heltid, tillsvidare med start omgående
Anställningsvillkor: Teknikavtalet IF Metall

Intresseanmälan

Skicka din intresseanmälan med CV och personligt brev till ansokan@prestanda-lackering.se.


Denna hemsidan använder kakor (cookies). Genom att använda hemsidan accepterar du användandet av kakor.   Läs vår integritetspolicy