Adress
Teknikvägen 7, 444 95 Ödsmål, Sverige

Öppettider
Måndag - Torsdag 7.00-16-00
Fredag: 7.00-14.45 

Vill du jobba med vårt härliga gäng?

Vår företagskultur genomsyras av kämpaglöd, ödmjukhet och ansvarstagande. Vi vill att alla som jobbar med oss ska trivas och får utrymme att vara sig själv. Oavsett vad du jobbar med är du en del av helheten och allas jobb är viktigt för vår fram gång – tillsammans.

 

Bli vår nya kollega och jobba tillsammans med oss!

Tillsammans jobbar vi mot gemensamma mål

Vilka är vi?

Vi är en lackeringsverkstad med inriktning på industrilackering där kunden är i centrum. Vi vill vara den bästa leverantören av industrilackering och strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Det gör vi genom att ständigt arbeta med förbättringar och att utveckla vår verksamhet. För att lyckas behöver vi engagerade medarbetare som är beredda på förändring och tycker det är roligt att komma på nya effektiva lösningar, har stort kvalitetsfokus samt är intresserade av teknik och det utvecklingen har att erbjuda oss.

Vår företagskultur

Vi är stolta över vårt arbete, arbetsplats och värdesätter samarbete, ansvarskänsla, initiativförmåga, ödmjukhet och öppenhet. Som medarbetare hos oss förväntas du att dela med dig av din kunskap och att stötta dina kollegor. Det skapar en laganda och gemenskap. Att omge sig av suveräna, kompetenta och positiva medarbetare gör det roligt att komma till jobbet. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och för oss är det viktigt att alla medarbetare trivs och får känna sig delaktiga.

Vem letar vi efter?

Vi letar efter personer som delar våra värderingar. Någon som inte tvekar att testa nya idéer, som är öppna för ny teknik och som motiveras av att alltid göra arbetet lite bättre. Hos kan du forma din egen utveckling så länge du visar vad du kan och vart du vill. Vår ambition är att tillsammans med våra medarbetare driva företaget framåt.

Förmåner

Vi är kollektivanslutna via Teknikavtalet IF Metall och Unionen. Utöver de förmåner som följer avtalen erbjuder vi möjlighet till flex, friskvårdsbidrag, fritt arbete under ansvar, utvecklingsmöjligheter och individuell lönesättning.

Bäst i branschen

Vi arbetar ständigt med förbättringar och att utveckla vår verksamhet. Vi vill vara det självklara valet när det kommer till industrilackering och alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Drivkraft att utveckla

Vi vill att alla våra medarbetare ska vara engagerade i Prestandas framtid och komma med idéer och förslag för att förbättra och utveckla verksamheten.

Samarbete

Vi hjälper varandra och delar med oss av vår kunskap och arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och för oss är det viktigt att alla medarbetare trivs, har roligt på jobbet och får känna sig delaktiga.

Lediga jobb

Just nu har vi ingen lediga tjänster men behovet kan ändras snabbt så tveka inte att skicka in en spontanansökan om du tror att du kan bli en tillgång hos oss i framtiden!

 

Vill du jobba med oss?

Vi är alltid intresserad av att komma i kontakt med duktiga, nyfikna och engagerade framtida medarbetare. Har du erfarenhet av arbete inom industrilackering? Då vill verkligen komma i kontakt med dig. Tveka inte att höra av dig! Din nästa utmaning kanske finns hos oss.

Denna hemsidan använder kakor (cookies). Genom att använda hemsidan accepterar du användandet av kakor.   Läs vår integritetspolicy