Tjänster


Våtlackering är vår specialitet

Prestanda utför våtlackering av alltifrån stora industrielement ner till små detaljer av plast, metall och trä för en mängd olika industrier. Vi har idag åtta kombinerade sprut- och torkrum i varierande storlek med upphängningsanordningar för effektiv, industriell lackering. Det ger oss kapacitet att ta emot både skrymmande detaljer och stora volymer. Torkrummen gör det möjligt för oss att ta snabba uppdrag där vi kan leverera en produkt redan inom ett par dagar. Vi gillar utmaningar och när vi får ett riktigt svårt lackeringsjobb trivs vi allra bäst. Inget är så tillfredställande som att lämna ifrån sig ett jobb till en verkligt nöjd kund.

Våtlackering där det ställs mycket höga krav på t.ex. finish, styrda skikt samt glans är vår specialitet. Har dessutom detaljerna en krävande maskering så vill vi påstå att vi tillhör svensk elit inom detta område.

Dessa ingredienser har varit de mest tongivande i våra uppdrag under de 50 år vi utfört vad vi skulle kalla prestandalackeringar. Våra krävande kunder finns idag framför allt inom militär- och livsmedelssektorerna.

 

 

Exempel på tjänster


Blästring

Fristråleblästring samt i blästerskåp

Läs mer »

Industri

Lackering för industriellt bruk

Läs mer »

Interiör

Interiörlackering

Läs mer »

Laser

Gravyr/märkning

Läs mer »

Marint

Marinlackering

Läs mer »

Militärt

Lackering av försvarsmateriel

Läs mer »

Montering

Vi utför även montering / delmontering

Läs mer »