Jobba hos oss


Vill du vara med på vår tillväxtresa? Vi har precis startat en spännande resa där vi de kommande åren ska bli en ännu större aktör inom industrilackering. Vi söker ständigt efter nya duktiga medarbetare. Kanske är det just du som kompletterar vårt härliga gäng. 

Vi erbjuder dig en arbetsplats med hjärtat på rätta stället där vi är stolta över vårt arbete. Vår företagskultur genomsyras av kämpaglöd, ödmjukhet och ansvarstagande. Hos oss är det viktigt att varje medarbetare trivs och får utrymme att vara sig själv. 

Vi erbjuder flexarbetstid, fritt arbete under ansvar, utvecklingsmöjligheter och individuell lönesättning.

Arbetstid: Dagtid Må-Tors 07:00-16:00, fre. 07:00-15:00 med flexmöjligheter

Anställningsform: Heltid, tillsvidare med start omgående

Anställningsvillkor: Teknikavtalet IF Metall

 

Just nu söker vi en lackerare!

 

Läs annonserna nedan och ansök genom att maila CV och personligt brev till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Lackerare

Just nu söker vi en duktig lackerare som vill ingå i vårt härliga team.

Vi erbjuder en betydelsefull roll med god arbetsmiljö och olika förmåner hos ett företag som är i starten av en spännande resa. För oss är varje medarbetare en viktig del i helheten.

Är du grym på att lacka? Då ger vi dig möjligheten att nyttja din talang hos oss! Vi lackerar det mesta, alltifrån stora industrielement ner till små detaljer av plast, metall och trä för en mängd olika industrier. Hos oss är kunden i centrum och vi försöker hitta lösningar för det mesta. Låter det inte häftigt att vi kan lackera och bränna upp till 5 meter långa element? Arbetet kommer främst omfatta våtlackering men vi vill även utöka möjligheten att erbjuda våra kunder pulverlackering. Så har du intresse av att lära dig är det ett plus.

Eftersom produkterna varierar är arbetet omväxlande men ställer också höga krav på din flexibilitet och kompetens. Med noggrann läsning kommer instruktioner och underlag att bli dina bästa vänner som hjälper dig att lösa dina arbetsuppgifter. Lägg till en gnutta humor kommer du passa in här perfekt.

Tillsammans med dina kollegor blir du en viktig del utav ett större flöde där varje moment är utav yttersta vikt. Många av de detaljer vi lackerar har tidigare genomgått många olika steg, bl.a. kapning, bockning och svetsning hos kund eller underleverantör vilket gör att det är viktigt att varje moment görs med noggrannhet och yrkesstolthet.

Rapportering sker i vårt affärssystem Monitor.

Om dig

Som person har du en positiv inställning och tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Eftersom lackering är ett precisionsarbete är det viktigt att du är noggrann och har stort fokus på kvalitet. För att passa in i tjänsten ser vi även att du är prestigelös, flexibel, positiv och lösningsorienterad. 

Problem stoppar dig inte utan får dig att utvecklas och se möjligheter att förbättra verksamheten. Vi tror att du gärna tar reda på svaret på uppkomna frågor och delar med dig av dina kunskaper. För att trivas är det viktigt att du är en lagspelare  eftersom verksamheten kräver att vi arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Det ställer även krav på att du liksom vi värdesätter samarbetsförmåga, ansvarskänsla, initiativförmåga, ödmjukhet och öppenhet. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav

§  Tidigare erfarenhet från industrilackering.

§  Goda kunskaper inom ritningsläsning.

§  God datorvana.

Maskerare

Tack alla ni som ansökt till maskerartjänsten! Vi har fått in många bra ansökningar och har därför stoppat intaget av ansökningar. Vi kommer nu gå igenom ansökningarna och kontakta dem vi önskar gå vidare med. 

Åter igen tack för ert engagemang!